CARIERĂ ȘI PASIUNE – Un polițist din Baia Mare a fost sărbătorit de colegi. Cu ce deosebește de colegii săi de la Rutieră (FOTO)

4560

Sunt o mulţime de opinii despre poliţiştii rutieri. Cei mai vizibili în trafic, cei care aplică cele mai multe sancţiuni, care lasă şoferii fără permise, cei care întocmesc zilnic dosare penale.

“Noi vă spunem că îşi asumă toate criticile şi jignirile pentru că iubesc ceea ce fac. Şi vă mai spunem că imaginile tragediilor la care intervin le umbresc sufletele, că iau măsuri pentru cei certaţi cu legea pentru a evita tragedii în trafic care să implice şi persoane nevinovate şi că tot ceea ce fac e practic pentru binele dumneavostră”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Agent şef adjunct Victor Lazăr recunoaşte că mesajele pe care le transmite un poliţist rutier nu sunt pe placul unor şoferi, dar salută o normalitate mult dorită: siguranţa. Munceşte cu pasiune, cu seriozitate şi, alături de colegii lui din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, face tot posibilul pentru a creşte gradul de siguranţă pe raza lui de competenţă. Totodată, motocicleta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare este pe mâini bune, Victor fiind norocosul care îşi poate continua pasiunea pentru motoare şi în timpul serviciului.

“De fiecare dată când desfăşoară activităţi preventive transmite un mesaj pozitiv: “Acordaţi prioritate zâmbetelor şi fiţi atenţi la binele celor din jur!” Azi – 13 iunie, pentru unii este o zi cu superstiţii, însă pentru agentul de poliţie este ziua de naştere. Îi mulţumim pentru ceea ce face şi sperăm ca măcar azi să nu fie nevoit să intervină la accidente! Îi urăm un sincer La mulți ani şi tot binele din lume!”, a explicat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here