CANTONAMENT ÎN UNGARIA – CS Minaur a câștigat amicalul jucat cu o echipă din liga a III-a maghiară

343

Ieri după-amiază, echipa de fotbal CS Minaur a disputat al doilea meci de pregătire în cantonamentul din Ungaria. Băimărenii au învins la scor o echipă aflată pe locul 3 în liga a III-a maghiară.

CS Minaur – Sajobabony Vegyesz Sportegyesulet 6-0. Pentru băimăreni au marcat Lemac (2), R. Lupu, Duruș, Petruș și Piper.

FC Baia Mare: Gudea – Lihet, Cordoș, Oșan, Lupu, Giurgiu, Zasavațki, Șter, Bedea, Szekely, Lemac. Au mai jucat: Dombradi, Iuhasz, Duruș, Prunescu, David Simion, Pamfile, Piper, Coroian, Tutuța, Petruș, Groza, Batin, Cr. Bud.

„Avem condiții bune de pregătire, iar eu mă bucur că pot folosi jucătorii și mă pot edifica de forma în care se află. Meciul de astăzi nu ne-a pus prea multe probleme, am câștigat lejer, dar nu rezultatele sunt importante în amicale”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al echipei CS Minaur, pentru site-ul oficial al clubului.
„Echipa din Baia Mare a fost una mai bună decât noi. Au jucat cu o viteză diferită și cu un stil mult mai diferit și mai bun față de noi. Noi am greșit foarte mult astăzi”, a spus antrenorul gazdelor, Ferenc Vigh.

Miercuri, în ultima zi de cantonament, CS Minaur va întâlni o selecționată a clubului DVSC Debrecen (liga 1, Ungaria).

„Ei au etapă acum în weekend, iar miercuri vor juca, după cum mi s-a spus, cu cei care au jucat puțin sau deloc la prima garnitură și cu cei care evoluează pentru echipa a doua”, a declarat antrenorul Dorin Toma.

În primul meci jucat în cantonamentul din Ungaria, CS Minaur a terminat la egalitate, 1-1, jocul cu CSC Sânmartin (Liga 3).

Marius CÎMPIAN

foto arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here