CAMPIONAT ÎNOT MAI – Șapte medalii pentru polițiștii și jandarmii maramureșeni (FOTO)

215

În perioada 2-5 iulie, Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca din Baia Mare a găzduit etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. Zeci de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti de frontieră… „au intrat la apă” în cadrul competiției.

Competiţia a fost organizată de Centrul Cultural al MAI, împreună cu Prefectura Judeţului Maramureş, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Maramureş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Maramureş, cu sprijinul Complexului Sportiv Naţional „Lascăr Pană” Baia Mare şi Liceului cu Program Sportiv Baia Mare.

# Șase polițiști pe podium
Poliţiştii maramureşeni au reuşit să se claseze pe podium la patru probe. La proba 50 m liber, femei sub 35 de ani, agent principal de poliţie Marin Simona Emilia de la Poliţia municipiului Baia Mare a câştigat medalia de argint şi agent de poliţie Sigheti Oana Anamaria de la Poliţia Seini, medalia de bronz. La proba 100 m bras, bărbaţi sub 35 de ani, inspector de poliţie Băltan Adrian-Claudiu de la Poliţia Baia Sprie a câştigat argintul iar agent şef de poliţie Munteanu Adrian-Marius de la Poliţia municipiului Baia Mare a câştigat medalia de bronz.

Încă două medalii au fost obţinute la bărbaţi, categoria de vârstă 35-45 de ani. La proba 100 m bras, comisar de poliţie Buciuman Vasile din cadrul Biroului Transporturi Maramureş a câştigat medalia de argint iar la proba de 50 m liber, comisar de poliţie Popescu Nicolae de la Compartimentul Psihologie, a câştigat medalia de bronz. “Conducerea Inspectoratului îi felicită pe toţi participanţii la competiţie, apreciind că palmaresul de trei medalii de argint şi tot atâtea de bronz este unul cu care ne putem mândri”, a punctat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

# Un jandarm maramureșean și-a apărat titlul
În plus, rreprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Pintea Viteazul’’ Maramureş, plutonierul adjutant şef Silaghi Florin Vicențiu, a luptat şi a câştigat. El este câştigătorul probei de 100 m bras la categoria de vârstă plus 45 de ani, reuşind astfel să menţină acest loc de cinste câştigat anul trecut. “Noi, jandarmii maramureşeni suntem mândri de performanţa colegului nostru, ne exprimăm înalta apreciere pentru efortul depus şi pentru faptul că reprezentă cu cinste instituţia noastră”. a spus maiorul Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here