CAMPANII UMANITARE – Daruri de Paște oferite maramureșenilor nevoiași

264

Mai multe campanii umanitare s-a derulat în Săpătămâna Mare în Maramureș, pentru ca și familiile defavorizate să aibă parte de un Paște frumos. În sprijinul celor fără posibilități finaciare prea mari au sărit Asociația Femeilor Ortodoxe “Mironosițele femei”, de pe lângă Catedrala Episcopală “Sfânta Treime”Baia Mare, și Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România (ASCOR), filiala Baia Mare.

“Spunea Părintele nostru, vrednic de pomenire, Justinian Chira: <<Când un om reușește să iubească, în adevăratul înțeles al cuvântului, se îndumnezeiește, devine asemenea cu Dumnezeu>>. Acest lucru am încercat, și de această dată, să-l demonstrăm, dăruind celor cu probleme financiare, 2.000 pachete cu alimente și dulciuri. Acestea au ajuns la 360 de familii și peste 250 de copii.

Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a trimis și de această dată oameni cu suflet mare pentru a împlini misiunea noastră la această asociație, aceea de a-ți iubi aproapele prin fapte și nu prin vorbe”, informează reprezentantele Asociației Femeilor Ortodoxe “Mironosițele femei” din Baia Mare.

De asemenea, ASCOR Baia Mare a oferit daruri, cu ocazia Paștelui, în cadrul campaniei “Dăruind îți faci comoară”.

“În urma vânzării caritabile a mărțișoarelor confecționate la atelierul de la începutul lunii martie am pregătit pachete pentru prietenii noștri dragi cu posibilități materiale reduse. Ca de fiecare dată, cu emoție am trecut pragul caselor lor și le-am înmânat pachetele, urându-le <<Sărbători cu pace și liniște!>>, iar ei ne-au primit cu bucurie și căldură. Dumnezeu să îi aibă în paza Sa!”, precizează reprezentanții ASCOR Baia Mare.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here