CAMPANIE UMANITARĂ – Maramureşenii, aşteptaţi să doneze alimente de bază pentru sinistraţi

3522

Maramureşul sprijină persoanele afectate de inundaţii prin derularea unei campanii umanitare care a început în 5 iulie şi se va finaliza în 9 iulie. Campania a fost iniţiată de către Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi “Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport a judeţului.

“Este firesc să ne mobilizăm şi să dăruim din suflet produse alimentare de bază, respectiv apă minerală şi plată, zahăr, făină, orez, paste fainoase, ulei şi conserve. Rugăm maramureşenii să doneze aceste produse în ambalajul original nedeteriorat şi aflate în prima jumătate a termenului de garanţie”, a precizat prefectul judeţului Maramureş, Vasile Moldovan.

El a mai precizat că personalul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Maramureş, membrii şi voluntarii Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret Maramureş vor asigura până în 9 iulie preluarea şi depozitarea ajutoarelor umanitare pentru persoanele afectate de inundaţii.

“Maramureşenii pot duce produsele alimentare la Centrul de Agrement Stibina, situat în spate la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, sediul fostelor Tabere Şcolare. Programul de funcţionare a centrului de colectare este zilnic între orele 8,00-20,00, inclusiv în zilele de sâmbâtă şi duminică”, a concluzionat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here