CAMPANIE DE RECRUTARE – Jandarmii maramureșeni își caută noi colegi

363

Jandarmeria Maramureş continuă campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ.

Campania se adresează tinerilor absolvenţi de liceu şi vizează creşterea interesului acestora pentru o carieră militară. În acest scop, personalul din cadrul Serviciului Resurse Umane, continuă desfăşurarea activităţilor specifice, sunt distribuite tinerilor pliante cu instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi sunt prezentate diverse alte materiale care să stimuleze interesul acestora faţă de oferta educaţională. “Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş recrutează candidaţi pentru concursul de admitere, organizat de instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea de admitere ianuarie 2020, astfel: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 190 locuri. Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 170 locuri”, a explicat maiorul Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureș.

# Depunerea cererilor și a dosarelor de recrutare
Cererile de participare/fişele tip de înscriere pentru admiterea la şcolile postliceale ale MAI, (Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni) vor fi depuse până la data de 15 noiembrie 2019. Dosarele de recrutare ale candidaţilor la şcolile postliceale ale MAI (Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni) se depun la sediul IJJ Maramureş până la data de 02 decembrie 2019. Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile instituţiilor de învăţământ şi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, Baia Mare, b-dul Unirii nr. 34, sau telefon 0262/277779, interior 24557 sau 24535.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here