CĂLARE PE MOTOARE – La Sighet, paradă a motocicliștilor (FOTO)

1176

Inclusă în seria evenimentelor din cadrul “Maramureș Auto-Moto show”, parada motociclștilor de la Sighet a deschis sezonul motociclistic de vară. Pasionații de motociclism au sosit la Sighet din Maramureș, Satu Mare, Ungaria. Aceștia s-au întrecut în îndemânare parcurgând trasee special amenajate cu obstacole.

De mare succes a avut parte și parada de modă susținută de frumoasele manechine sighetence care au etalat creații în ton cu specificul manifestării, realizate  de creatoarea Ileana Vasiliev. ‘’Suntem bucuroși că acest sport cunoaște o dinamică poziti. Din ce în ce mai mulți își doresc să practice acest sport.  Ne-am simțiț foarte bine la Sighet. Vom reveni cu mare plăcere la viitoarele manifestări de acest gen’’, a spus unul dintre motocicliștii maghiari.

“Deși adesea sunt priviți ca și oameni excentrici, în realitate, motocicliștii sunt caracterizați de o mare determinare  pentru acest sport care oferă mari satisfacții”, a spus Vasile Pop, motociclist sighetean.

‘’Am regăsit printre participanții la paradă proprietari ai unor motociclete de epocă. Este de admirat efortul acestora  motocicliști de a prezerva aceste adevărate bijuteri tehice’’, a spus Mihai Pop.

“Parada de modă a fost una fantastică. Am rămas plăcut impresionată de ținutele prezentate.  Sighetul are un real potențial din acest punct de vedere. Felicitări pentru creațiile Ilenei Vasiliev”, a spus Mariana  Lucaci.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here