„CADOU“ PENTRU ȘOFERI – Carburanți mai scumpi în prag de Paște

483

Șoferii care au trecut pe la pompele de alimentare zilele acestea au avut neplăcuta surpriză să constate că prețul carburanților a crescut cu cațiva bani/litru. Un lucru care, așa cum era de așteptat, nemulțumește șoferii maramureșeni.

Astfel că un litru de motorină costă acum în prag de Paște, 5 lei și 96 de bani, în condițiile în care săptămana trecută motorina costa 5 lei și 83 de bani. Majorarea prețului se vede și la benzină, un litru de benzină fiind acum 5 lei și 80 de bani (zilele trecute benzina se vindea cu 5 lei și 54 bani). Toate aceste scumpiri vin ca urmare a creșterii prețului barilului de petrol.

“Păi nu-i normal să se scumpească carburanții, electricitatea, apa și gazele dacă se majorează pensiile și salariile? D’apoi la salariile prezente trebuie să plătești taxele lunare, iar plus de asta mai ai și Sărbătorile Pascale. Asta înseamnă că în data de 30 a lunii se cam golește buzunarul, iar pană luna viitoare în 15 rămai falit”, spune Andrei, un șofer băimărean.

“Nu mă mai surprinde nimic în țara asta. Azi e un preț la pompă, măine e un alt preț, nu există stabilitate. Nu cred că e normal așa ceva. E scump combustibilul dacă ne raportăm la salariile pe care le avem. Nu putem folosi în oraș bicicleta, că nu avem piste pentru așa ceva. Și atunci ne rămâne să mergem pe jos”, adaugă Rareș M.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here