CABINET EXPERTIZĂ SIGHET – Casa de Pensii caută medic expert, de cinci ani, fără succes

444

Casa Județeană de Pensii Maramureș caută medic expert pentru cabinetul de expertiză medicală din Sighet de cinci ani de zile, nimeni nefiind interesat de acest post.

În cadrul Casei Județene de Pensii Maramureș funcționează Serviciul de Expertiză Medicală Maramureș, care are in componență patru cabinete  de expertiză medicală, trei dintre acestea fiind în Baia Mare, iar unul în Sighetu Marmației.

Conform organigramei în acest serviciu sunt prevăzute opt posturi, din care patru posturi de medic expert.

„În momentul de față avem două posturi vacante și anume medic expert Cabinetul de Expertiză Medicală Sighetu-Marmației și medic expert Cabinet de Expertiză Medicală Baia Mare II și un post vacant de asistent medical. Postul de medic expert din cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală Sighetu-Marmației este vacant din ianuarie 2013. Cu toate că postul a fost scos la concurs de mai multe ori, nu s-a prezentat nici un candidat în vederea ocupării acestui post”, a spus Lucica Pop.

La nivelul judetului Maramureș, la finele lunii septembrie a acestui an, erau înregistrați 18.990 pensionari de invaliditate, din care 8 % sunt pensionari încadrați în gradul I de invaliditate, 47 % pensionari în gradul II de invaliditate și 45 % pensionari în gradul III de invaliditate.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Normal. Medic expert de cinci anișori nu prea există 🙂 Atenție la topică, domnule redactor, și la punctuație. (Corect era: „Casa de Pensii caută, de cinci ani, fără succes, medic expert” sau „De cinci ani, Casa de Pensii caută, fără succes, medic expert”.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here