CA-N TELENOVELE – Aventură cu final nefericit! Un băisprian a fost păcălit de o femeie din Bistriţa. A fugit cu banii lui! (FOTO)

508

Un bărbat din oraşul maramureşean Baia-Sprie a depus plângere la poliţie, acuzând că a fost înşelat de o bistriţeancă din localitatea Telciu. Omul spune că femeia i-ar fi furat 360 de euro şi că i-ar fi spart televizorul în timp ce încerca să îl ia şi pe acesta.

Conform bărbatului, cei doi s-ar fi cunoscut în data de 8 decembrie, la o petrecere. Au ţinut legătura, iar discuţiile s-au transformat într-o aventură. Bărbatul spune că, în data de 20 decembrie, femeia i-ar fi propus să îşi petreacă sărbătorile împreună. Totul a fost bine până în 29 decembrie, atunci când bărbatul s-a trezit că îi lipsesc banii din portofel, iar plasma i-a fost spartă. Femeia a plecat fără urmă, iar băisprianul susţine că femeia ar fi vrut să plece cu tot cu el. Bărbatul spune că totul s-a întâmplat dis de dimineaţă, înainte ca el să se trezească.

foto – bistriteanul.ro

Bani şi ameninţări

Mai mult decât atât, bistriţeanca şi-ar fi motivat gestul prin faptul că are nevoie de bani pentru a rezolva problemele de sănătate. „M-a mințit că tatăl ei trebuie să plece să facă un tomograf la Năsăud și îi trebuie 200 de euro. I-am trimis pe numele mamei sale, prin transfer bancar. Am sunat-o pe mama ei și i-am cerut banii, însă m-a înjurat și m-a amenințat că vine în Baia-Sprie și mă bate”, a mărturisit băisprianul, pentru bistriteanul.ro. Mai mult decât atât, femeia ar fi plecat în străinătate, lăsându-l pe bărbat cu buzele umflate.

Totuşi, maramureşeanul a depus o plângere, pe numele femeii, în judeţul vecin. „Un bărbat din Maramureș a sesizat faptul că la sfârșitul lunii decembrie o femeie din Telciu i-ar fi sustras o sumă de bani și i-ar fi distrus un televizor. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Maria Sîrb.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here