CA-N FILME – Încă o urmărire în viteză în Sighetu Marmaţiei, pentru prinderea contrabandiştilor – VIDEO ŞI GALERIE FOTO

453

Noi scene din filmele americane pe şoselele din Maramureş. Luni, 12 februarie, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW, înmatriculat în Maramureș.

# Maşina, abandonată lângă gardul distrus
Conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră şi și-a continuat deplasarea în mare viteză. Drept urmare, s-a trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită, avariată şi abandonată, lângă gardul distrus al unei gospodării de pe raza localității Sighetu Marmației. Din primele verificări, în maşină a fost observată o însemnată cantitate de țigări, fapt pentru care aceasta a fost dusă la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor. “În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 9.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor. În continuare, se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale”, au precizat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

 

# Ţigări abandonate lângă frontieră
Și polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Valea Vișeului au descoperit, abandonate în apropierea frontierei de stat, 1.990 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. “Țigările în valoare de 23.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale”, au explicat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here