CA MEMBRĂ UE – România a făcut paşi importanţi împotriva corupţiei

381

România a făcut paşi foarte importanţi, în cei 10 ani de participare la Uniunea Europeană, în ceea ce priveşte Justiţia şi lupta împotriva corupţiei, consideră ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell.

Prezent, marţi, la Cluj, unde a fost întrebat de jurnalişti ce crede despre ultimele evenimente petrecute în domeniul Justiţiei din România, diplomatul britanic şi-a declarat speranţa că rezultatele luptei împotriva corupţiei vor rămâne bune şi în continuare.

“Poziţia noastră rămâne absolut la fel. Noi constatăm că România a făcut paşi foarte importanţi şi foarte pozitivi în aceşti 10 ani de participare la UE în ceea ce priveşte Justiţia şi lupta împotriva corupţiei şi aceasta este datorită unor organizaţii foarte bune, ca DNA. Şi constatăm că lupta este dusă, bineînţeles, în continuare. Urez succes, aveţi oameni buni şi sper că rezultatele o să fie pozitive”, a spus ambasadorul.

Paul Brummell a avut marţi o întâlnire la Cluj-Napoca cu câţiva zeci de cetăţeni britanici care au afaceri sau locuiesc în zonă şi cu care a discutat despre schimbările pe care le va aduce Brexit şi despre ultimele decizii ale Guvernului de la Londra, după negocierile purtate cu Comisia Europeană.

SursaAgerpres

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here