CA LA FOTBAL – Adrian Petrea (antrenor CSM Bacău): “În meciul cu Minaur noi ne-am dorit mai mult victoria”

668

Expresia “Ne-am dorit mai mult victoria” este utilizată în general în fotbal. Considerată a fi la limita limbajului de lemn, “Ne-am dorit mai mult victoria” explică, de cele mai multe ori, cum nu se poate mai bine rezultatul înregistrat atunci când se confruntă două echipe. 

A folosit-o și antrenorul de handbal Adrian Petrea (CSM Bacău) la finalul meciului de Cupa României cu CS Minaur, câștigat ieri de echipa lui, în deplasare, cu 27-26, după executarea aruncărilor de departajare de la 7 metri. Până la urmă, aceasta a fost cheia jocului, diferența de atitudine dintre jucătorii celor două echipe.

„Nu contestăm valoarea echipei Minaur, individuală și colectivă. Este un club cu tradiție, dar în seara asta noi ne-am dorit mai mult victoria sau am jucat mai bine”, a spus antrenorul echipei CSM Bacău, Adrian Petrea.

„Am avut cinci goluri avantaj la un moment dat, dar am pierdut. Nu am jucat destul de bine pentru a câștiga. Debutul meciului a fost bun, iar jucătorii mei au crezut că e un joc mai ușor, nu unul de nivel înalt”, a spus Stephane Plantin, antrenorul echipei CS Minaur.

Marius CÎMPIAN

FOTO prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here