CA DE PAŞTE – Drumurile din Maramureş, pline de poliţişti de la Rutieră

748

Polițiştii maramureşeni vor fi la datorie de Paşte și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți. Începând cu data de 6 aprilie şi până în 9 aprilie a.c.,  poliţiştii de ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, investigaţii criminale și de la alte structuri se vor afla zilnic la datorie și vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Maramureş a anunţat că se vor institui dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în zona lăcașurilor de cult sau a locurilor unde au loc manifestări publice circumscrise acestor sărbători, activităţile urmând a fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi aparatele radar din dotare.

Dragos HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here