BUGET MARE – Bani pentru depozit Fărcașa, Aeroport, dar și drumul de pe Valea Izei

485

Bugetul județului este mai mare și va fi votat într-o ședință de Consiliu Județean care va avea loc la jumătatea lunii februarie. Anunțul a fost făcut public încă de la ședința ordinară de CJ a lunii ianuarie de către președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea. În data de 2 februarie a fost publicat pe pagina de web cjmaramures.ro proiectul de buget pe anul 2018 pentru transparență. 

„În următoarele două săptămâni dorim să putem dezbate public finanțările pe care Consiliul Județean Maramureș le are în vedere în acest an. Propun un buget mai mare decât cel de anul trecut, atât pentru secțiunea de funcționare, cât și pentru secțiunea de dezvoltare:
276 milioane de lei pentru funcționare (244 milioane în 2017) și 111 milioane de lei pentru dezvoltare (85 milioane anul trecut).

Vorbim despre un buget total de 387 milioane de lei care va asigura finalizarea în 2018 a Depozitului ecologic de la Fărcașa și operaționalizarea Aeroportului Maramureș, dar și demararea proiectelor pentru reabilitarea drumurilor județene„, a precizat Gabriel Zetea.

Șeful administrației județene face referire la Drumul Nordului, Valea Izei, Valea Ruscovei, Târgu Lăpuș-Baba, respecttiv Șomcuta Mare – Remeți pe Someș, toate aceste proiecte însumând peste 200 km de drum reabilitat.

Dragos HOJDA

1 COMENTARIU

  1. La Farcasa tot ce s-a construit s-a construit abuziv prin fals si manipulare Nici stuidii geologice nu aveau la data cand au raportat ca au decis locul Aici sunt ape termale, singura comuna din judet cu astfel de resurse, e cea mai buna zona agricola ajudetului daca s-ar fi cheltuit de zece pri pe atat si tot musai sa opreasca distrugerea zonei Mass media ar trebui sa promoveze adevarul despre Farcasa unde primarul minte si inseala cetatenii ! La problema este metoda corecta nu e nevoie de distrugerea celei mai bune zone agricole a judetului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here