BUCURIE – Tunsori și coafuri gratuite pentru copiii vișeuani

838

Zilele trecute, Clubul Rotaract Vișeu de Sus a organizat proiectul “Rotaract Refresh Room”, proiect dedicat copiilor de la Centrul de Activități din cadrul Centrului Cultural –Social Vișeu de Sus. Acești copii se află în evidența Serviciului Social al Primăriei, iar scopul proiectului a fost să le aducă o bucurie, schimbându-le starea de spirit printr-o modificare de look. Astfel, peste 20 de copii au beneficiat de servicii speciale și gratuite din partea hair-stylist-ului Alex Ghilezan, membru al Clubului Rotaract Vișeu de Sus, care și-a propus și a reușit să realizeze cele mai frumoase tunsori și coafuri.

Alex Ghilezan este un tânăr hair-stylist vișeuan care și-a început activitatea în Cluj și care a decis să se întoarcă acasă. Este un profesionist care transformă prin tehnică și imaginație orice client într-unul fericit. Tânărul a dat din ceea ce reprezintă puțin semenilor săi, și-a pus la dispoziție cunoștințele și abilitățile în spiritul rotarian și rotaractian. Și colegii de club au fost prezenți la întâlnire cu micuții pe care și i-au tranformat în prieteni.

“Inițiativa a fost foarte apreciată de copii, care, pentru câteva ore, s-au simțiț adevărate vedete, dar și de personalul Centrului de Activități, care a fost impresionat de dăruirea și grija tinerilor care au gândit și realizat acest proiect’’, a spus Anuța Pop, director Centru Cultural-Social Vișeu de Sus.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here