BOTIZA – An cu investiții serioase (VIDEO)

603

Autoritățile din Botiza au avut și anul trecut investiții, să nu uităm acea remodelare a centrului civic, cu regularizări, podețe rustice, un deliciu nemaiîntâlnit în satele maramureșene. O atenție sporită dată imaginii unei localități. Am ajuns acolo și ne-am interesat ce aduce anul 2019. Păi aduce!

”Avem două lucrări începute din 2018. Sunt trei poduri din care două terminate, un al treilea în lucru. Mai avem o lucrare începută, asfaltarea ulițelor. Cam șase kilometri. Apoi, extindem, și mansardăm dispensarul uman, contractul e semnat, prin PNDL 2. Avem la școală studiu pentru corp de grădiniță. Mai avem la fonduri europene proiect pentru centrul social. Sperăm să continuăm amenajarea de maluri, am terminat cu Botiza, am continua pe cealaltă vale, a Sasului.” spune viceprimarul Viorel Pașca. Astea în condițiile în care au rețelele de apă, iar canalizarea e peste 90% finalizată.

Au avut și un an turistic excelent, cu mii de turiști care le-au călcat pragul. Sunt peste 20 de pensiuni turistice. Au și drumul de legătură cu Țara Lăpușului, prin Groșii Țibleșului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here