BORŞA – Milioane de euro investiţi în ape uzate şi o staţie de epurare

416

Nu mai puţin de 16,5 milioane de lei, adică peste 3,5 milioane de euro, vor ajunge la Borşa pentru demararea lucrărilor la colectorul principal a apelor uzate şi staţia de epurare, proiect finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, desfăşurat de către Ministerul Dezvoltării.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea, prezent în Borşa la semnarea acestui contract, a arătat că “acest proiect se adaugă celui pentru construcţia podului peste râul Cisla semnat deja de către autoritatea locală în valoare de 1,5 milioane de lei şi finanţat tot prin PNDL2.

Am avut o discuţie aplicată cu consilierii locali despre restul proiectelor Borşei şi mă bucur să constat că avem viziuni comune şi că există o anumită stare de mulţumire faţă de eforturile Consiliului Județean de a ajuta comunitatea locală din Borşa. Îi asigur de sprijinul nostru în continuare mai ales in viitorul nostru proiect comun:preluarea şpitalului din Borşa de către Consiliul Judeţean în vederea realizării unot investiţii pentru creşterea calităţii serviciilor medicale pentru cetăţeni”.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here