BOCICOIU MARE – Continuă lucrările de infrastructură

30

Câștigând cel de-al șaselea mandat de primar, Liviu Lazarciuc  continuă seria proiectelor începute și este preocupat de implementarea a noi proiecte care să ducă la dezvoltarea comunei.

“La mulțumesc celor care mi-au fost alături, m-au susținut și mi-au acordat și pe mai departe încrederea lor, înțelegând că împreună putem să dezvoltăm comunitatea noastră. Am multe planuri. Am reușit să finalizăm multe obiective cum ar fi școli, grădinițe, asfaltări de drumuri și vom continua cu alte proiecte”, a spus Liviu Lazarciuc.

Urmează, în cadrul unui proiect de anvergură, amenajarea rețelei de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare. A fost întocmită documentația tehnică și urmează scoaterea la licitație a lucrărilor. A mai fost depus un proiect pentru amenajarea unui teren de sport în Crăciunești. Urmează să se întocmească un studiu de fezabilitate pentru racordarea comunei la rețeaua de alimentare cu gaz. Se lucrează la școala mică din Crăciunești. Urmează licitația lucrărilor ce vizează școala mare. Într-un stadiu avansat de execuție se află lucrările de la noul sediu al primăriei. Se lucrează la întreținerea și repararea drumurilor agricole. În cadrul unui alt proiect se vor asfalta șapte kilometri de drumuri de interes local.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here