BLESTEMUL FOCULUI – Un băimărean a suferit arsuri grave în urma unui incendiu pe strada Victoriei

329

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii, au anunțat reprezentanții ISU Maramureș.

Mai întâi, militarii sigheteni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2000 de metri pătrați de resturi vegetale.

# Bărbat cu arsuri grave în Baia Mare
Apoi, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit pe strada Victoriei pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament. În urma incendiului au ars diverse obiecte de mobilier și materiale textile, iar o persoană în vârstă de 63 de ani a suferit arsuri de gradul I și II pe membrele inferioare și o intoxicație cu fum fiind transportată la spital de către echipajul de prim ajutor.

# O ciudată coincidență
Joi dimineață, la puțin timp după ora 04.00, pompierii maramureșeni au intervenit pe strada Cuza Vodă din municipiul Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit într-un aprtament. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și materiale textile. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată. La ora 09.45, a venit un al doilea incendiu, tot pe strada Cuza Vodă, la o adresă învecinată, însă la un garaj. La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului Baia Mare, cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD de prim ajutor. Pagubele au fost semnificative. “În incendiu au ars un autoturism, un ATV, o minimotocicletă, anvelope, electrocasnice și obiecte de îmbrăcăminte depozitate în garaj. Cauza probabilă, un scurtcircuit electric la instalația electrică a autoturismului”, a declarat Cornel Băbuț, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here