BISTRIȚA – Un maramureșean și-a atacat cu un cuțit prietenul de pahar

356

Un bărbat din Budești a fost prins de polițiști și condus la audieri, la scurt timp după ce a agresat un bistrițean de 18 ani, în localitatea Bichigiu. Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție al județului Bistrița-Năsăud, la data de 12 noiembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 despre faptul că, în localitatea Bichigiu, a avut loc o agresiune în urma căreia, un tânăr de 18 ani a fost rănit și transportat la spital.

Cercetările efectuate de oamenii legii au stabilit că cei doi bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care, în urma unor neînțelegeri avute, budeșteanul de 42 de ani l-ar fi lovit cu un obiect ascuțit pe cel de 18 ani. După altercație, maramureșeanul a plecat de la fața locului, fiind depistat la scurt timp, de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, la marginea unei păduri din localitate.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here