BISTRA – Găsirea unui medic de familie, prioritate pentru primarul Vasile Duciuc

29

De o mai lungă perioadă de timp locuitorii din Bistra și Valea Vișeului nu beneficiază de servicii medicale din cauza lipsei unui medic de familie. Oamenii sunt nevoiți să se deplaseze la Vișeu de Sus sau Sighet atunci cânde au probleme medicale. Reales primar, Vasile Duciuc își dorește ca această problemă gravă să-și găsească o rezolvare.

“Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat. Prioritate maximă pentru mine este găsirea unui medic de familie. Am tot făcut demersuri în speranța că vom reuși să aducem la noi un medic. Există toate condițiile pentru ca un medic să-și poată derula activitatea în mod efficient. Avem mare nevoie de un medic. Voi continua cu demersurile la forurile competente și sper ca într-un interval de timp cât mai scurt să putem și noi beneficia de acest drept garantat de Constituție, accesul la asistență medicală”, a spus Vasile Duciuc.

La Bistra continuă lucrările la podul de peste râul Vișeu-Zarica. Aceste lucrări se află într-un stadiu avansat de execuție și se preconizează finalizarea lor până în luna martie a anului viitor. Și lucrările de la căminul cultural din Crasna Vișeului se apropie de finalizare, find executate în proporție de 99%, lucrări finanțate în cadrul AFIR.

La CNI a fost depus un proiect pentru construirea unei săli de sport, în valoare de 600.000 de euro. Continuă demersurile pentru deschiderea unui punct de trecere a frontierei Valea Vișeului-Dilove,Ucraina. “Continuăm demersurile pentru deschiderea acestui punct de trecere a  frontierei. Sperăm ca acest lucru să se realizeze căt mai repede. Odată deschis acest punct va duce la facilitarea legăturilor cu țara vecină și la o dezvoltare a turismului din zonă”, a spus Vasile Duciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here