BEYOND THE WALL – Festival de cultură urbană, în Baia Mare. Vezi programul de weekend

807

Beyond The Wall – BTW este un festival de cultură urbană organizat în cadrul programului “Baia Mare – Capitala Tineretului din România”. Aflat la prima ediție, acesta își propune să scoată la lumină tinerii pasionați de artele și sporturile care alcătuiesc cultura urbană, explică organizatorii.

Dacă, în mod normal, acești tineri sunt nevoiți să își desfășoare activitatea ,,underground”, de frica stereotipurilor create în jurul elementelor de cultură urbană, festivalul își propune să le promoveze talentul la lumină și să-l valorifice pentru a anima orașul.

# Concerte şi competiţii pentru fiecare
De aici vine și conceptul festivalului: Beyond The Wall (Dincolo de zid) – o invitație pentru public de a privi dincolo aparențe și propriul zid de preconcepții, de a descoperi poveștile, talentul și vibe-ul tinerilor. În cele trei zile ale festivalului vom avea foarte multe activități, printre care se numără Bike Contest, Skate Contest, Streetball Contest, Dance Contest, Photo Contest, Street Theatre Workshop Graffiti&Streetart Workshop.

Vineri, au avut loc un concurs de fotografie, la ora 12.00, pe Aleea Parc, un bike contest la Skate Park şi un atelier de improvizaţie în Piaţa Libertăţii, ambele de la ora 16.00. Apoi, tot în Piaţa Libertăţii, începând cu ora 19.00, au avut loc concerte susţinute de Francesca, No Snap şi The Fridays.

# Macanache, cap de afiş în concertul hip hop
Sâmbătă, în intervalul orar 10.30 – 17.00, la Skate Park va avea loc un concurs de profil, urmat de premiere. În intervalul 10.00 – 21.00, la Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai” din Baia Mare, este programată o competiţie de streetball. Începând cu ora 16.00, în Piaţa Libertăţii, va avea loc un concurs intitulat “All Styles Dance Contest”. Tot în Piaţa Libertăţii, începând cu ora 19.00, vor concerta Element Emcee, DJ Eugen, Clandestin şi Bedi.

Duminică, în intervalul orar 10.00 – 20.00, la Colegiul “Şincai”, va continua competiţia de streetball. Începând cu ora 12.30, va avea loc concursul de fotografie şi expoziţia ca atare. Seara este rezervată concertelor hip hop, amplasamentul ales fiind Casa Tineretului. Vor susţine recitaluri Sebben, Ram, Dudu, Terracivic şi Eru. Seara va fi încheiată de cunoscutul rapper Macanache.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here