BESTIE PE CAI PUTERE – Biciclist bătut în plină stradă de șoferul unui bolid (VIDEO)

136

Unii șoferi au senzația că numărul de cai putere deținuți de autoturismul pe care îl conduc le oferă drepturi suplimentare. Un biciclist a fost bătut în plină stradă de șoferul unui bolid.

Imaginile au fost surprinse, zilele trecute, în Bucuresti, de către artistul Sonny Flame. Şoferul unui bolid l-a luat la bătaie pe un biciclist, în urma unor neînţelegeri în trafic. Imaginile au fost surprinse de un alt şofer. Totul s-a întâmplat în zona Piaţa Iancului, acolo unde un tânăr care livra mâncare la domiciliu a fost agresat de şoferul unui bolid, a notat Info Trafic 24.

Se pare că tânărul ar fi circulat pe linia de tramvai, iar şoferul i-ar fi făcut semn să revină pe cealaltă bandă pentru a-i face lui loc să depăşească. Cum acesta nu a ascultat indicaţiile bărbatului acesta a decis să-i dea o corecţie în trafic.

Soferul iese, mai întâi, pe geam şi îl loveşte pe tânăr, iar mai apoi iese din maşină şi îl ameninţă cu un baston telescopic. Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul violent, după ce tânărul biciclist a depus plângere împotriva sa, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

Biciclist batut

BICICLIST BĂTUT ĪN TRAFIC DE ȘOFERUL UNUI BOLID!Imaginile au fost surprinse, zilele trecute, în Bucuresti. Şoferul unui bolid l-a luat la bătaie pe un biciclist, în urma unor neînţelegeri în trafic. Imaginile au fost surprinse de un alt şofer. Totul s-a întâmplat în zona Piaţa Iancului, acolo unde un tânăr care livra mâncare la domiciliu a fost agresat de şoferul unui bolid.Se pare că tânărul ar fi circulat pe linia de tramvai, iar şoferul i-ar fi făcut semn să revină pe cealaltă bandă pentru a-i face lui loc să depăşească. Cum acesta nu a ascultat indicaţiile bărbatului acesta a decis să-i dea o corecţie în trafic.Soferul iese, mai întâi, pe geam şi îl loveşte pe tânăr, iar mai apoi iese din maşină şi îl ameninţă cu un baston telescopic. Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul violent, după ce tânărul biciclist a depus plângere împotriva sa.

Publicată de Info Trafic 24 pe Vineri, 12 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here