BEACH-HANDBALL – Locul 2 la fete pentru CS Minaur

560

Joi, 2 august, s-a încheiat cea de-a doua ediție a Campionatului național de beach handball pentru juniori organizat Federația Română de Handbal. Acesta s-a desfășurat în perioada 31 iulie – 2 august, la Mangalia.

Clubul Sportiv Minaur a participat și anul acesta cu o echipă feminină având în componență pe Marina Dumanska – câștigătoarea titlului de cel mai bun portar, Petruța Argyelan, Ann Ivanenco, Marinela Pricop, Alexandra Zholobovich, Claudia Siman, Diana Șamanț, Alew Abdulgani, Ekaterina Fenaneți, Crina Asaftei, Adela Bochiș și Alexandra Gonța, echipă coordonată de dna. Ioana Marta.

Competiția s-a desfășurat în sistem fiecare cu fiecare, fetele reușind să obțină victorii categorice (2-0) cu CSȘ Sf. Gheorghe, CSȘ Tulcea și HCM Craiova și o victorie la shootout-uri cu CSȘ Viitorul Cluj (2-1). Principala adversară a echipei noastre a fost CSȘ 1 Constanța, echipă care a reușit să câștige lupta pentru locul I.

Fetele de la CS Minaur Baia Mare se întorc acasă pentru al doilea an consecutiv cu medalia de argint la junioare A, o performanță semnificativă ținând cont de faptul că fetele au avut ocazia să joace handbal pe nisip o singură dată pe acest an, în cadrul Baia Mare Beach Handball Challenge.

text și foto – minaur.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here