BĂTRÂNEȚI GRELE – Bunici bătuți de nepotul căruia alcoolul i-a luat mințile

56

Consumul de alcool îi transformă pe unii oameni în adevărate bestii. Polițiștii Secției 3 Fărcașa au intervenit la începutul acestei săptămâni în localitatea Corni, unde un tânăr de 27 ani, pe fondul băuturilor alcoolice, și-a agresat fizic bunicii. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar una din victime, bărbatul de 72 de ani, a fost transportat cu un echipaj medical la spital.

Apoi, în noaptea de 6 spre 7 iulie, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un scandal în familie produs în Săpânţa. Un bărbat de 54 de ani și-a agresat soția și a amenințat-o.

„În ambele cazuri au fost emise ordine de protecție provizorii și s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că soţul acesteia s-a întors la domiciliu şi a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști împotriva sa.  În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiuni de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

FOTO antena3.ro

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here