BĂTĂI DE CAP – Suspendarea cursurilor în Baia Mare a creat probleme părinților

435

Decizia de suspendare a cursurilor unităților de învățământ din Baia Mare, în zilele de 17 și 18 ianuarie, a fost primită cu bucurie de marea majoritate a elevilor, deși aceștia vor trebui să recupereze orele.

Nu același lucru se poate spune și despre părinți, care s-au trezit pe cap cu o mare problemă în aceste zile. Foarte mulți băimăreni nu au avut cu cine să-și lase copiii în orele în care s-au aflat la muncă.

“Decizia de a suspenda cursurile mi se pare total neinspirată, mai ales că vremea s-a îmbunătățit. Am fost nevoită să-mi iau două zile de concediu pentru a sta acasă cu fiica mea”,

“Am avut noroc că șefii m-au înțeles și mi-am dus copilul cu mine la serviciu. S-a jucat timp de opt ore la un calculator și m-a întrebat din jumătate în jumătate de oră când mergem acasă. Nu a fost o situație normală, dar n-am avut ce face”,   

“Din fericire am avut posibilitatea să-mi trimit copilul la bunici, pentru că altfel nu știu ce aș fi făcut”, au declarat, pentru cotidianul “Glasul Maramureșului”, câțiva părinți revoltați de situația în care au fost puși.

Meteorologii anunță că săptămâna viitoare va ninge din nou în Baia Mare.

Marius CÎMPIAN

foto www.express.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here