BARAJUL PENTRU LIGA 3 – Au fost stabilite datele la care reprezentanta Maramureșului va juca cele două meciuri

116

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat astăzi, 7 iulie, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii 3 în sezonul 2020/2021. Pentru promovarea în al treilea eșalon, prin tragere la sorți fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte trei echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute trei partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru. Echipa clasată pe locul 1 va promova în Liga 3.

Programul Grupei B din Regiunea 2:

ziua 1 – Bistrița-Năsăud – Maramureș (1 august, ora 17.30);

ziua 2 – Sălaj – Bistrița-Năsăud (5 august, ora 17.30);

ziua 3 – Maramureș – Sălaj (9 august, ora 19.30).

Deocamdată, AJF Maramureș nu a anunțat modul în care va fi stabilită reprezentanta județului la barajul pentru promovarea în Liga 3.

În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

1. rezultatele directe

2. golaverajul în jocurile directe

3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe

4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)

5. golaverajul general din mini-grupă

6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă

7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here