BARAJUL PENTRU LIGA 3 (PRIMA MANȘĂ) – Viitorul Ulmeni – Unirea Mirșid 2-2 (FOTO)

663

Campioana Maramureșului, Viitorul Ulmeni, și campioana Sălajului, Unirea Mirșid, s-au întâlnit azi pe stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3 la fotbal. Disputat pe o căldură înfernală, meciul s-a încheiat nedecis, 2-2, sălăjenii fiind acum favoriți la promovare, ținând cont că vor disputa returul pe teren propriu peste o săptămână, pe stadionul din Zalău.

Viitorul Ulmeni – Unirea Mirșid 2-2 (1-1)

Viitorul Ulmeni: Ulmeni Iuliu Roșiianu – Sergiu Mândrean (min. 81 Florin Majer), Alex Novoselensky, Remus Trif, Răzvan Ardeleanu (min. 23 Doru Pop), Vlad Vanca, Tudor Balmoș (min. 81 Bogdan Dologa), Paul Baias (min. 46 Adrian Tarța), Sergiu Costin, Teodor Eudean, Alexandru Ignat. Antrenor: Petru Ilieș.

Unirea Mirșid: Claudiu Băican – Sergiu Bercean, Radu Blaga, Dan Mureșan, Ionuț Blaga, Raul Ilieșe (min. 64 Ciprian Bărnuțiu), Cătălin Odenie (min. 73 Mihai Bode), Alexandru Turcu (min. 87 Petru Ardelean), Bogdan Ciaca, Sebastian Duma, Ciprian Pavel (min. 90+1 Vlad Tohay). Antrenor: Vasile Jula.

Cele două echipe au trecut rapid peste momentele de tatonare și oaspeții au deschis scorul în min. 12 prin Ciprian Pavel, care a trimis nestingherit cu capul în plasă, de la 8 metri de poarta gazdelor, mingea centrată din lovitură liberă din colțul careului de 16 metri. Egalitatea a fost restabilită două minute mai târziu de căpitanul Viitorului, Sergiu Costin, care a executat pe jos o lovitură liberă de la 25 de metri, surpinzându-l pe portarul oaspeților. Claudiu Băican s-a revanșat în minutul 22 când a respins mingea șutată periculos de Paul Baias, din interiorul careului de 16 metri. Până la pauză am mai consemnat lovitura liberă de la 18 metri executată de Alexandru Ignat, mingea fiind respinsă în extremis de Băican.

Viitorul a început bine și repriza a doua și în minutul 50 Tudor Balmoș a fost faultat în careul oaspeților. Lovitura de la 11 metri a fost transformată fără emoții de Alexandru Ignat. Același jucător putea închide jocul în minutul 63, când a trimis în bara transversală din 6 metri mingea bâlbâită de apărarea oaspeților. Din acel moment Viitorul a lăsat impresia că a terminat benzina și sălăjenii nu s-au lăsat prea mult invitați la joc. Ofensiva oaspeților a fost concretizată în minutul 76 de Ciprian Pavel, care a marcat cu un șut frumos, mingea poposind în plasa Viitorului, lângă bara dreaptă a porții apărate de Roșiianu.

Atmosfera de pe stadionul „Viorel Mateianu” a fost una frumoasă, deși niciuna dintre echipe nu a avut galerie la acest meci.

Marius CÎMPIAN

  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here