BANII ȘI STATUL – Fostele taxe auto au început să fie restituite către maramureșeni

585

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat la Bistrița că deciziile de impunere trebuie finalizate de către toate administrațiile fiscale județene până la finele lunii mai, în caz contrar șefii acestor instituții își vor pierde funcțiile, potrivit Agerpres.

“Este necesară simplificarea modului în care trebuie să plătim omului acea sumă. Din păcate, astăzi, este o întreagă birocrație pe acest subiect și, la fel, am spus clar: ANAF-ul trebuie să se dea peste cap, eu am să sprijin datul peste cap de mai multe ori, dacă este cazul, până la final de mai să se plătească sumele aferente acestei taxe. Adică până la final de mai trebuie să găsească orice fel de soluție”, a declarat Teodorovici.

În Maramureș, reprezentanții Administrației Finanțelor Publice au precizat, pentru “Axanews.ro”, că restituirea sumelor către maramureșeni s-a început a fi făcută.

“Termenul legiferat de plată a acestor sume este finele lunii iunie. Noi, în Maramureș, am început a face restituirea sumelor. S-au returnat niște fonduri și din acei bani noi am început a face plățile către contribuabili. Vom vedea ce va fi, pentru că volumul de muncă este unul foarte mare”, au arătat reprezentanții Finanțelor Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here