BĂIMĂRENII SE REVOLTĂ – Ei cer autorităților monitorizare video în zonele cu probleme si înființare de posturi de poliție fixe 24/24

1571

Județul Maramureș a ținut prima pagină a ziarelor naționale cu ocazia zilei de 1 Mai, dar nu prin evenimente fericite, de genul mici și bere din belșug, ci prin două tragedii care au șocat o țară întreagă. Prima din ele s-a produs în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, când o fetiță de doar cinci anișori a fost ucisă de către o persoană neidentificată încă în zona Combinatului.

A doua tragedie s-a produs în Sarasău, unde o femeie de 51 de ani a decedat după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste ea. Primul incident însă a născut reacții pe rețelele de socializare, oamenii fiind revoltați de cele întâmplate. Numai cine este părinte poate înțelege ce este în sufletul unei mame atunci când află că fiica căreia i-a dat naștere și a purtat-o nouă luni în pântece a fost ucisă, dar nu înainte de a fi batjocorită de către un individ cu sânge rece.

“Am creat un grup – “Ne vrem copiii in siguranta!”. Vă rog să găsim o formulă pentru a trezi autoritățile. Am cerut monitorizare video in zonele cu probleme si înființare de posturi de poliție fixe 24/24 in acele zone. Dacă nu ne implicam suficient avem ce meritam. Problema e ca suferă suflete nevinovate”, spune creatoarea acetui grup.

“Știm toți că avem probleme sociale și știm toți că neimplicarea ucide sau afectează vieti. Stau aproape de zona respectivă, trec prin zona respectivă zilnic, băiatul îmi circulă la școală zilnic pe traseul respectiv. Am mai semnalat probleme de gen cînd a fost cazul. Acum chiar e mult prea mult ce s a intimplat. Chiar cred ca indiferența noastră, a celor mulți, provoacă cel mai mare rău in societate. Si am doi copii, băiat si fata. I-am invatat de mici sa meargă singuri la alimentara, sa duca gunoiul, sa meargă la scoala, sa învețe orasul. Trebuie să-i responsabilizez pentru ca si asa cresc generatii slabe.”, spune Lavinia, creatoarea grupului mai sus amintit, pentru Axanews.ro.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here