BAIA-SPRIE – Cu muncă și investiții, autoritățile se pregătesc de Zilele Orașului. Irina Rimes, cap de afiș (FOTO)

444

Autoritățile orașului Baia-Sprie sunt extrem de active în această vară. În primul rând, au reușit să facă pași noi către normalitate în cazul Mogoșa, unde un investitor privat s-a pus stăpân pe spații care nu îi aparțin.

Însă, administrația locală are preocupări multiple pe mai multe segmente. Recent, Primăria Orașului Baia Sprie a susținut și finanțat modernizarea cazării elevilor în Căminul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia-Sprie.

„Ne bucurăm că am reușit să redeschidem un spațiu școlar de cazare care s-a închis în trecut fără speranța de a mai fi funcțional. Începând cu septembrie 2019 elevii colegiului care au nevoie de cazare pot beneficia de un spațiu modern și utilat corespunzător”, a explicat Alin Sebastian Bîrda, primarul orașului Baia-Sprie.

În plus, în scurt timp vor fi demarate lucrările privind “Construirea și dotarea imobilului nou pentru Grădinița cu program prelungit nr. 2 Baia Sprie”, o investiție ai cărei primi beneficiari vor fi copiii si familiile tinere din comunitatea băispriană.

Însă, printre activități e bună și puțină distracție. Se apropie cu pași repezi Zilele Orașului Baia-Sprie. Anul acesta, ele vor avea loc în weekendul de după Sfânta Maria Mare, adică în 17-18 august. În prezent, autoritățile se află pe suta de metri cu definitivarea programului. Se cunoaște că vor avea loc multe manifestări culturale și sportive. În plus, cap de afiș la concertele susținute în oraș va fi artista Irina Rimes. Vom reveni cu programul complet!

Cătă ȚINEGHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here