BAIA MARE – Un paznic vigilent, un proprietar neatent și doi hoți reținuți

393

Doi tineri de 20 și 21 de ani au fost reținuți și sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, după ce o persoană cu spirit civic a sunat la 112. Apelantul a sesizat faptul că azi-noapte, în timp ce efectua serviciul de pază pe un șantier din municipiu, două persoane necunoscute i-au oferit spre vânzare cabluri electrice prelungitoare tip rolă.

Patrula de ordine publică care a preluat sesizarea i-a găsit pe cei doi tineri pe strada Victoriei din municipiu, având asupra lor trei role de cablu tip prelungitor de 25 m lungime fiecare și un redresor de încărcare acumulatori auto.

“În urma verificărilor, s-a stabilit că bunurile au fost sustrase dintr-un garaj situat în curtea unui imobil, pe fondul neasigurării de către proprietar a ușii de acces în garaj. Văzând ușa întredeschisă, hoții au profitat și au acționat fără a fi văzuți de cineva. Polițiștii i-au identificat și reținut pe cei doi, urmând a-i prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here