BAIA MARE – Străzile din municipiu, pline de hoți de telefoane

1514

Pe strazile din Baia Mare trebuie sa ai mare grija din cauza hotilor de telefoane. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, de către o tânără, cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil aflat într-un imobil din municipiu. Verificările efectuate au dus la identificarea unui băimărean de 18 ani, bănuit de comiterea faptei. Telefonul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi propuse măsuri legale.

„Menţineţi-vă atenţia sporită şi fiţi vigilenţi când vă aflaţi în spaţii aglomerate! În cazul în care vă aflaţi într-un local nu lăsaţi telefonul mobil pe masă! În cazul în care v-a fost sustras, contactaţi în cel mai scurt timp furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie, în vederea blocării accesului la telefon şi reclamaţi furtul poliţiei! Dacă sunteţi martor la comiterea unei infracţiuni, nu ezitaşi să sesizaţi poliţia în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale!”, precizează polițiștii maramureșeni.

Dragoș HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here