BAIA MARE – Spectacole de teatru la început de an

288

Luna ianuarie va fi una plină pentru iubitorii artei teatrale din Baia Mare. Teatrul Municipal a prezentat aseară primul spectacol al anului, “Mr. Schrodinger”.  

Azi, de la ora 11, copiii sunt invitați la spectacolul pentru copii „Gulliver în Țara Păpușilor”, care se va juca la Sala Teatrului de Păpuși. Piesa durează  60 de minute (fără pauză).

Tot azi, de la ora 19, la Teatrul Municipal se joacă ”Butoiul cu pulbere”, de Dejan Dukovski, în regia lui Marcel Țop. Piesa este o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului. Spectacolul, nerecomandat persoanelor sub 15 ani, se joacă cu publicul pe scenă și durează 130 de minute (fără pauză).

Duminică, 13 ianuarie, la ora 19, Teatrul Municipal prezintă piesa ”Povești din bucătărie”, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul își propune să aducă în fața spectatorilor sinceritatea și căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi. Piesa se joacă cu publicul pe scenă și durează 90 minute (fără pauză). Spectacolul “Povești din bucătărie” va fi reluat marți, 15 ianuarie, de la ora 17.

În aceeași zi, de la ora 21, se va juca spectacolul “Mr. Schrodinger”, cea mai recentă premieră a Teatrului Municipal Baia Mare, regizat de Andrei Dinu și inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe. Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 16 ani, se joacă cu publicul pe scenă și durează 90 de minute (fără pauză).

Joi, 17 ianuarie, de la ora 19, la Teatrul Municipal este programat spectacolul ”Butoiul cu pulbere”, de Dejan Dukovski, în regia lui Marcel Țop.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here