BAIA MARE – Polițist implicat într-un scandal izbucnit într-un bar

1005

Un angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș a fost implicat într-un scandal la un local din Baia Mare. Întrucât era amețit de licorile lui Bachus, omul legii s-a luat la harță cu un alt client. Acum este cercetat disciplinar pentru fapta sa.

Întâmplarea a avut loc la un bar de pe strada Victoriei. Anagajatul IPJ Maramureș ar fi consumat peste măsură și a intrat într-un conflict verbal cu un alt bărbat aflat în local. Grav este că discuțiile în contradictoriu au degenerat într-un conflict fizic, cu palme și pumni.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au confirmat incidentul. ”Două persoane care au fost implicate într-o altercație într-un local public din municipiul Baia Mare au fost sancționate contravențional de polițiști. Întrucât una din persoanele implicate în altercație este agent de poliție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin compartimentul abilitat. La finalizarea acestora, vor fi dispuse masurile care se impun” a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here