BAIA MARE, ORAȘ NESIGUR – Un băimărean a fost amenințat cu moartea de trei tineri pentru 60 de lei

3823

Trei tineri din Baia Mare sunt bănuiţi de polițiști de comiterea infracţiunii de tâlhărie, faţă de unul dintre aceştia weekendul trecut fiind dispusă măsura arestării preventive. Totul după ce în data de 13 ianuarie un băimărean a anunțat poliția că în 9 ianuarie a fost tâlhărit pe Bulevardul Republicii din municipiu, în jurul orei 16.50.

„De îndată ce au fost sesizaţi poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor, recuperării prejudiciului şi luării măsurilor legale. Primele verificări efectuate au relevat că victima a fost constrânsă, prin ameninţare, să dea unor necunoscuţi toţi banii pe care îi avea asupra sa, respectiv 60 de lei.

Cercetările poliţiştilor au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, de 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi tineri de 18 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Sâmbătă, 18 ianuarie, unul dintre ei a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventivă”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvant al IPJ Maramureș.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here