BAIA MARE – O nouă ediție a festivalului de romanțe „Poveste de Toamnă”

516

Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” organizează, în zilele de 17 și 18 noiembrie, de la ora 17, Festivalul Concurs de Romanțe „Poveste de Toamnă”. Evenimentul, aflat la ediția a VIII-a, se va desfășura la Casa Tineretului din Baia Mare. În prima zi a festivalului va avea loc concursul propriu-zis, pentru ca ziua a doua să fie consacrată Galei laureaților.

„În urma preselecției, care a avut loc în data de 1 noiembrie, am selectat 14 concurenți. Invitații din acest an ai evenimentului sunt: Bianca Ionescu, Alexandru Mânzat, Vlad Miriță, Virginia Irimuș, Ionuț Sima și Voichița Regos. De asemenea, va fi prezent și câștigătorul ediției de anul trecut a festivalului, Tudor Bărbuș. Spectacolele vor fi prezentate de Ioana Pricop și Mircea Sime”, a declarat Iuliana Dăncuș, managerul ansamblului „Transilvania”.

Președintele juriului va fi Bianca Ionescu, managerul Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”din București. În cadrul festivalului va fi lansat și un CD cu romanțe interpretate de Angela Buciu și Alexandru Mânzat.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here