BAIA MARE – Marcajele de pe bulevardul Independenței se lasă așteptate

348

În urmă cu o lună, bulevardul Independenței a intrat în reabilitate. S-a trecut la frezarea carosabilului, pe mai multe tronsoane. Lucrările au fost marcate corespunzător, cu indicatoarele aferente.

Cum vremea a permis, la numai câteva zile s-a făcut și asfaltarea, atât pe tronsonul dintre podurile Republicii şi Unirii (RFN – Buclă), cât și pe şi cel dintre Republicii şi Decebal (RFN – mall).

Trebuie spus faptul că bulevardul Independenţei nu a beneficiat de asfalt proaspăt şi continuu de aproximativ 12-13 ani. Tronsonul RFN – Buclă a fost, de altfel, unul din cele mai rezistente tronsoane din punct de vedere al infrastructurii stradale, gropile fiind puţine.

În schimb, tronsonul de la mall către ieşirea din Baia Mare s-a dovedit a fi cel mai vulnerabil de-a lungul timpului. Acolo, prin 2009, asfaltul a luat-o la vale din cauza unor văi subterane.

Cu toate că s-a turnat asfalt proaspăt pe bulevardul Independenței, nimeni nu a trecut la realizarea marcajelor, fapt care nemulțumește conducătorii auto.

“Au asfaltat, foarte bine, însă de ce nu fac marcajele? Ce așteaptă, vara? Înțeleg că au pus indicatoarele alea pe mijlocul bulevardului, să despartă sensurile de mers, dar nu e tot una ca și cum ai face marcajele cu care ne-am obișnuit”, a spus, cu năduf, Silviu.

“Numai în România vezi așa ceva. Asfaltezi gropile la începutul lui aprilie și la începutul lunii mai tot nu ai apucat să faci marcajele. Iar vremea nu poți să zici că a fost nepotrivită. Nu înțeleg de ce durează atât. Indicatoarele alea mi se pare puțin periculoase. Dacă le agăți?”, s-a întrebat și Ilie.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here