BAIA MARE – Hoț prins de poliție. Intra peste proprietari în casă noaptea și fura tot ce putea

196

Activităţile specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui bărbat din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat, fiind reţinut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, precizează că băimăreanul este bănuit că la începutul acestei luni a pătruns într-un apartament situat pe strada Ana Ipătescu din municipiu, în timp ce proprietara dormea, şi a sustras un telefon mobil.

„În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cel în cauză ar fi pătruns într-un alt apartament, situat pe strada I.L. Caragiale prin escaladarea geamului lăsat deschis, cu intenţia de a sustrage bunuri. A fost surprins de proprietară şi în încercarea de a-şi asigura scăparea a împins-o pe femeie, reuşind să sustragă din apartament bijuterii, o geantă cu farduri şi o pereche de adidaşi. O parte din prejudiciu a fost recuperat şi predat părţilor vătămate”, arată Florina Meteș.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here