BAIA MARE – Campanie de sterilizare a câinilor fără stăpân

724

O campanie de sterilizare a câinilor va avea loc în zilele următoare, în Baia Mare. Asociația „Salvați animalele” se implică pentru oprirea reproducerii câinilor fără stăpân. Cu această ocazie, însă, toți cei care vor să-și aducă aimalul de companie la sterilizat o pot face în mod gratuit.

Campania se derulează între 19 și 22 aprilie, perioadă în care caravana mobilă venită din Sibiu va poposi în Baia Mare. „Caravana ne va ajuta să facem curățenie în orașul nostru și să castrăm masiv, în jur de 160-200 de câini, femele sau masculi, pe durata a patru zile, ca să stopăm cât mai mult posibil apariția puilor pe străzile din oraș”, a spus Monika Bohoni, administratorul ONG-ului.

Zonele vizate sunt Craica și Pirita, câinii din incinta firmelor și orice deținător de animale care nu își permite castrarea unui animal. „Caravana mobila va fi amplasată în data de 19 aprilie pe strada Grănicerilor nr. 72, în spate (către intrarea Craica și în zilele 20-22.04.18, pe strada Iazului nr. 2, lângă ecarisaj”, a mai spus ea.
„Facem apel din nou la băimăreni, aduceți cât mai multe animale la castrat, pentru că doar așa vom putea avea un oraș fără sute de animale abandonate pe stradă”, a mai menționat Monika Bohoni.
Pentru programări, ea a făcut public un număr de telefon: 0749 718 734.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here