BAIA MARE – Bătrână jefuită în plină stradă de un puştan de 17 ani

793

O băimăreancă a sesizat poliţia în după amiaza zilei de 13 mai că a fost victima unei tâlhării. Femeia, în vârstă de 72 de ani, a precizat că în timp ce se deplasa pe strada Ştefan Luchian din municipiu, o persoană necunoscută a deposedat-o prin violenţă de poşetă in care avea 600 de lei.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, a precizat că în ciuda impactului emoţional, victima a reuşit să ofere poliţiştilor câteva semnalmente ale autorului, care le-au fost de folos poliţiştilor în investigarea faptei.

“Prinderea şi luarea unor măsuri în cazul celor care pun în pericol siguranţa şi integritatea cetăţenilor este o prioritate pentru poliţiştii de investigaţii criminale. Astfel, şi de această dată au fost demarate de urgenţă activităţile specifice pentru soluţionarea cazului iar în mai puţin de 24 de ore a fost identificat un băimărean de 17 ani, bănuit de comiterea faptei.
Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, băimăreanul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă”, a aratat Metes.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

FOTO politiacapitalei.md

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here