BAIA MARE – Au furat 13.000 lei dintr-un autoturism neasigurat

505

Prejudiciu de aproximativ 13 000 de lei recuperat la câteva ore de la sesizarea unui furt de către poliţiştii băimăreni. Activităţile de cercetare şi documentare efectuate cu operativitate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare cu privire la un furt din autovehicul au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi recuperarea prejudiciului, de 13.000 de lei, la doar câteva ore de la sesizare.

Potrivit IPJ Maramureş, fapta le-a fost sesizată poliţiştilor sâmbătă, 31 martie, prin SNUAU 112. Un băimărean a declarat că persoane necunoscute au profitat de faptul că a lăsat portierele autoutilitarei închise dar neasigurate şi au sustras un portmoneu în care erau acte, lei şi valută, în valoare totală de 13 000 de lei. Autoutilitara era parcată în faţa unui imobil de pe strada Mărăşeşti din municipiu.

Aproape de miezul nopţii, poliţiştii au identificat un băiat din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

“Poliţiştii vă sfătuiesc să nu lăsaţi portierele autoturismelor neasigurate chiar şi atunci când plecaţi de lângă autovehicul pentru câteva clipe. Neglijenţa vă poate transforma în victime şi puteţi rămâne fără sume importante de bani, bunuri sau alte valori”, au aratat cei de la IPJ Maramures.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here