BAI MARE!- Nici o zi fară ca poliţiştii să nu depisteze în trafic şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului

43

Poliţiştii Postului de Poliţie Recea au oprit aseară pentru control un autovehicul care era condus în localitatea Săsar, pe str 1 Decembrie, la volan fiind un bărbat de 51 de ani din Tăuţii Măgherăuş care emană halenă alcoolică.

IPJ Maramureș spune că în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean din Baia Mare unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot aseară, la aceeaşi oră, poliţiştii Secţiei1 Poliţie Rurală Groși au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ182 B în localitatea Cătălina, la volan fiind un bărbat de 34 de ani din Săcălăşeni.

„Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În ambele cauze poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here