BAI MARE – În Maramureș se fură orice. Tuburile de canalizare plac hoților

669

O persoană a sesizat zilele trecute poliţia prin SNAUAU 112 despre faptul că pe drumul comunal care face legătura între localităţile Ferești și Oncești se deplasează un vehicul în care se află un tub pentru canalizare ce a fost sustras. Poliţiştii care s-au deplasat de urgenţă pe drumul indicat au reuşit să oprească o autoutilitară pentru transport marfă condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Onceşti. În urma controlului efectuat, în autoutilitară a fost găsit un tub de 6 metri, iar verificările efectuate au relevat că acesta a fost sustras de pe raza localităţii Fereşti.

Bărbatul care conducea vehiculul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efetuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Tubul, în valoare de aproximativ 1000 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “furt calificat, conducere fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here