BACHUS PE ȘOSEA – Un maramureșean de 25 ani “a bifat” o alcoolemie de 1,03 mg/l

128

Cât este de periculos să conduci în stare de ebrietate ştiu cu exactitate doar cei care au suferit de pe urma unor accidente provocate de persoane care au consumat alcool înainte de a urca la volan.

Uneori, cei care conduc sub influenţa lui Bachus reuşesc să ajungă la destinaţie, alteori ajung la spital, fie răniţi în urma accidentelor pe care le provoacă, fie pentru a le fi recoltate probe de sânge. Din fericire, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.10, poliţiştii care se aflau pe drumurile publice au oprit un autoturism condus de un conducător auto, aflat în stare avansată de ebrietate, înainte de a produce o tragedie.

„La volan se afla un tânăr de 25 de ani, din Borşa, care avea o concentraţie de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here