AVERTISMENTE – Elevii de la N. Iorga și M. Vulcănescu, “nas în nas” cu polițiștii

224

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au ajuns la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” din municipiu, motivul invitaţiei fiind acela de marcare a a 60 de ani de la deschiderea unităţii de învăţământ.

În cadrul activităţii intitulate „Ciclismul nu are vârstă”, copiii au aflat că de fapt este nevoie să aibă vârsta minimă de 14 ani pentru a se deplasa cu bicicleta pe drumurile publice, au discutat despre importanţa elementelor reflectorizante şi şi-au reamintit regulile pe care trebuie să le respecte atunci când se deplasează cu bicicleta pe drumul public. A fost o oră interactivă, colorată cu interes, dar şi cu entuziasm şi emoţii.

Şi elevii clasei a VIII-A de la Şcoala „Mircea Vulcănescu” din Bârsana au continuat în această săptămână lecţiile preventive. În contextul apropiatei vacanţe de iarnă elevii au fost sfătuiţi să aibă grijă la anturajul în care îşi petrec timpul, au fost informaţi cu privire la riscurile consumului de alcool şi substanţe interzise şi la incidentele care pot apărea ca urmare a utilizării peterdelor.

D. HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here