AVENTURI PE ȘOSELE – Un clujean a făcut accident în Maramureș, încercând să depășească patru mașini!

933

A vrut să depăşească patru autovehicule şi a produs un accident de circulaţie. Gestul l-a băgat în spital pe un șofer grăbit, care a lăsat atenția la o parte.

Joi dimineaţă, în jurul orei 09.10, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Verificările efectuate au relevat că un clujean, în vârstă de 43 de ani, care conducea pe direcţia Dej – Baia Mare, a încercat să depăşească patru autovehicule şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară al cărei şofer a virat la stânga pentru a intra pe un drum secundar.

“În urma impactului, şoferul din Cluj Napoca a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Conducătorii auto implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

# Impact auto la ieșirea din Baia Mare
Un alt accident de circulație a avut loc vineri, la ora 11.00, la ieșirea din Baia Mare către Cătălina, pe bulevardul Unirii, în dreptul adresei cu numărul 57, unde se află o fabrică de mobilă.

“La fața locului, echipajele SAJ Maramureș au găsit două victime, ambele au suferit câte un traumatism cranio cerebral acut”, au explicat reprezentanții Serviciului de Ambulanță al Județului Maramureș.

Victimele au refuzat transportul la spital. Cel mai probabil, a fost vorba despre o neacordare de prioritate prilejuită de… neatenție.

# Defecțiuni tehnice, sancționate în Maramureș
Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au desfăşurat joi, 9 mai, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc pe drumurile publice autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în siguranţă. Au fost oprite pentru verificări 48 de autovehicule, conduse pe raza municipiului Baia Mare.

“Pentru defecţiuni la sistemul de frânare, instalaţia de iluminare şi pentru alte abateri tehnice, poliţiştii au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale. Alte 10 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit valoarea de 12.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus reţinerea a 13 certificate de înmatriculare”, a arătat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here