ACTUALIZARE – ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! – Un ambulanţier maramureşean “luptă” să îşi refacă gospodăria de la zero

788

A salvat o mulţime de vieţi, iar acum are el nevoie de ajutor! Familia ambulanțierului Ioan Năsui se zbate să-și refacă locuința, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, mai precis în data de 29 mai, a fost afectată de un incendiu.

Focul s-a extins foarte repede, afectând atât casa, cât şi câteva anexe. La intervenţie au participat militarii din Vişeu de Sus. Totodată, s-au făcut scrum şi două maşini. În prezent, se luptă să-și strângă bani pentru materiale de construcție.

ACTUALIZARE – Ioan Năsui are 58 de ani şi este din Vişeu de Sus, cartierul Vişeul de Mijloc. Lucrează de 12 ani în sistemul medical de urgenţă şi a oferit sprijin celor aflaţi în nevoie. Acum, el se află în ipostaza de a construi de la zero tot ce a pus “cărămidă cu cărămidă” în 35 de ani.

“A ars aproape tot. A ars mansarda casei, pe care o aveam de vreo cinci ani şi o anexă, de vreo 8-9 metri pătraţi, în care de 20 de ani ţineam o mulţime de lucruri. La fel, au ars în total trei maşini. Îmi este greu să spun care este cuantumul pagubelor. Cred că sunt de aproximativ 20.000 – 25.000 de euro. Am dat jos mansarda, tencuiala şi pardoseala. Absolut tot! Am dat jos instalaţia termică. Avem, în prezent, casa “în roşu”, cum se zice acum. Stăteam cinci persoane în locuinţă. Până când vom reuşi să facem ceva, fiecare dintre noi locuieşte unde poate. Eu, spre exemplu, stau în vecini. Am început să refacem ce putem, însă e greu, pentru că o problemă nu vine niciodată singură. Sper să ne ajute bunul Dumnezeu să reuşim să ne punem pe picioare. Ne-au ajutat rudele, prietenii, colegii, fiecare cum a putut. Tot ce am construit în 35 de ani s-a distrus”, a precizat, pentru Glasul Maramureşului, Ioan Năsui, angajat al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Maramureş.

“Cei care doresc să aducă puțină căldură în viața acestei familii greu încercate de soartă și să facă o faptă bună, pot dona direct în contul bancar al familiei sau la stația centrală Baia Mare / substațiile de ambulanță Seini, Șomcuta Mare, Târgu Lăpuș, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus și Borșa”, au anunţat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş.

Conturile au fost deschise pe numele Ioan Năsui, la Banca Transilvania:
RO72 BTRL RON CRT 0316 006 901 – cont lei;
RO22 BTRL EUR CRT 0316 006 901 – cont euro.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here