AU JUCAT DOAR DUPĂ PAUZĂ – Fetele de la Minaur, înfrângere la Râmnicu Vâlcea în ultimul meci oficial din acest an

729

CS Minaur a jucat azi în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea în etapa a 11-a a Ligii Florilor. Campioana s-a impus fără prea mari emoții, la șase goluri diferență, soarta jocului fiind decisă în prima repriză, când băimărencele au jucat slab.

SCM Râmnicu Vâlcea – CS Minaur Baia Mare 29-23 (16-8)

Râmnicu Vâlcea: Dumanska, Batinovic, Ciucă – Lopez 6, Glibko 5, Elghaoui 4, Norgaard 3 (1 din 7m), Florică 3, Liscevic 3, Badea 2, Trifunovic 2, Gonzalez 1, Da Silva, Băcăoanu, Fernandez, Zamfirescu. Antrenor: Florentin Pera.

Minaur: Măzăreanu, Enache – Lisewska 9 (3 din 7m), Masna 4, Argyelean 3, Burlachenko 1, Szolosi 1, Hotea 1, Conache 1, Seraficeanu 1, Popa 1, Shteriova 1, Cârstea, Bondar, Rysankova, Tămaș. Antrenori: Costică Buceschi, Mgda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Au arbitrat: Claudiu Belean (Târgu Mureș) și Marcel Sas (Marghita). Observator FRH: Gheorghe Bejenariu (Pitești).

Aruncări de la 7m: 3-3 (transformate 1-3, au ratat Norgaard, Glibko). Minute de eliminare 10-10.

CS Minaur pornea cu șansa a doua în meciul de la Râmnicu Vâlcea, dar cu oarecare speranțe ținând cont că echipa campioană resimte oboseala după jocurile din campionat și Champions League și nici nu traversează o perioadă prea bună, din punct de vedere al rezultatelor și formei sportive.

Băimărencele au făcut însă o primă repriză slabă, în care au irosit 10 aruncări la poartă, anulându-și practic orice șansă de a obține ceva din acest meci. Vâlcencele au intrat cu un avantaj de opt goluri la pauză (16-8), care s-a dovedit a fi decisiv. Oaspetele și-au revenit după pauză și chiar au câștigat repriza a doua (15-13), dar acest lucru nu prea contează nici măcar pentru statistică.

Cea mai bună de la Minaur, la fel ca în partida cu Corona Brașov, a fost Sylvia Lisewska, poloneza fiind autoarea a 9 goluri (din 12 aruncări).

Marius CÎMPIAN

foto Facebook SCM Râmnicu Vâlcea

4 COMENTARII

  1. Stie cineva la aceasta ora care este obiectivul asumat de acest antrenor BUCESCHI ?
    Exista o clauza care mentioneaza sanctiunile in caz de nerealizare a obiectivului ?
    Este MINAUR un club de drept public si este obligatorie transparenta totala ?
    Deocamdata este doar clubul unora care iau salarii bune si fac in continuare ce vor muschii lor.
    DE CE FAC ASTA ??? Pentru ca pot si au unda verde de la cel care ar trebuii sa vegheze la utilizarea eficienta a banului public !Sa speram ca nu pentru mult timp !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here